Sofie Waem

Sofie Waem

We krijgen het warm van het geïntegreerd, strategisch implementeren van gedeeld leiderschap in organisaties. We zijn ervan overtuigd dat leiderschap meer is dan hiërarchisch, top down leidinggeven. Het kan ook collectief en informeel uitgedragen worden vanuit een team of netwerk. Zo creëren we ruimte voor flexibiliteit, innovatie & initiatief, wat nodig is in extreme veranderende contexten en voor ons algemeen welzijn. Dat gebeurt niet van dag één op dag twee.


We zien onszelf als de architect van contexten voor samenwerking, facilitators van change en halen energie uit het respectvol in vraag stellen en mee optimaliseren van de modus operandi van organisaties die het graag “anders” willen doen. Mensgerichter. En dat in een sterk gedigitaliseerde context. En op sneakers.

We gaan graag op een heel persoonlijke manier aan de slag met CEO’s en boegbeelden, waarbij we jou, onder het motto “hard voor resultaat, zacht voor de mens”, gidsen in jouw (persoonlijke) transitie en wegwijs maken in nieuwe organisatievormen. Dit vanuit mijn achtergrond in zowel business als human resources management en als adviseur in innovatieve arbeidsorganisaties. Maar vooral: door samen met de botten in de modder te staan. Altijd samen, nooit alleen.

Are you in? Je kan me onder de arm nemen als externe challenger in jouw directiecomité of als coach/facilitator. We werken vaak als sparringpartner in tandem met HR en worden regelmatig gevraagd als mentor voor (startend) leidinggevenden & hun teams. Óók om methodieken (agile/S3/...) mee te implementeren. Een echte bruggenbouwer dus. En met een hart voor de zorg.