Alleen ga je sneller. Samen kom je verder.

Gidsen

Elk project wordt in functie van de uniciteit ervan toegewezen aan één gids binnen ons collectief. Deze gids is jouw vaste tochtgenoot gedurende het volledige traject. Hij of zij bouwt de brug tussen de organisatie en de andere leden van het collectief die het veranderingstraject mee helpen dragen en implementeren.

Dragers

De sterkte van Transformatie in Zorg is de synergie tussen alle leden van haar team. We hoeven als individu niet alles zelf te dragen: we zijn nederig in ons eigen kunnen maar groots in de verbinding van ons collectief. Voor elk intern of extern proces neemt een gepaste drager uit ons team de meest geschikte stapsteen uit zijn of haar rugzak boordevol ervaring en expertise. Zo plaveien we samen de weg naar de zorg van morgen.

Mede-tochtgenoten

Transformatie in Zorg werkt waar nodig ook samen met externe partners die hun impuls of expertise inbrengen in jouw veranderingstraject, net daar waar het moet. Het zijn de mede-tochtgenoten of bevoorraders die ons vooruit helpen, zodat de weg zich zonder zorgen kan ontvouwen… al wandelend.

Ontmoet onze gidsen en dragers.

Benieuwd welke competenties en werkmodellen wij in onze rugzakken hebben zitten?
Ontmoet de rijke waaier aan expertises van ons team.

We werken graag samen met:

Waarom zijn wij zo een sterke partner?

Transformatie in Zorg bundelt de unieke kracht en expertise van een groep betrokken zorg- en welzijnsexperten en organisatiecoaches met in hun rugzak heel wat jaren aan ervaring. Velen van ons stonden of staan nog steeds zelf ‘met de botten in de modder’ onder verschillende vormen. Hierdoor begrijpen wij als geen ander de uitdagingen van deze tijd, en hoe een organisatie dient ontworpen te worden om echt impact te hebben op de kwaliteit van zorg en werken.

Wat ons allen bindt, is een gedeelde ambitie die ons eigen aandeel overstijgt: het oprechte verlangen om de zorg- en welzijnssector beter maken en om de visie en waarden van de organisatie mee te nemen tot bij de zorgontvanger.

Hiervoor kruipen wij níet in de rol van onafhankelijke adviseurs die een stukje in de organisatie recht trekken om daarna weer van het toneel te verdwijnen. Transformatie in Zorg graaft dieper en gelooft dat onontgonnen potentieel zich reeds ín de organisatie bevindt.

Vanuit ons collectief gaan wij gezamenlijk impactvolle projecten aan. Als een gids met een rugzak vol bruikbare kaders en onderbouwde modellen wandelen we mee aan de zijde van organisaties, teams en individuen. Dit van aan de startlijn tot aan de eindmeet, en misschien zelfs verder. We verdiepen de startvraag, bekrachtigen de sterke elementen die zich reeds in de organisatie bevinden, en stellen scherp waar nodig.

Samen met de andere teamleden van ons collectief dragen wij de totaliteit van het veranderingstraject tot wanneer we zien dat de organisatie sterk genoeg is om autonoom verder te gaan. Stapje voor stapje, of met een stevige tred: met Transformatie in Zorg wandel je nooit alleen.